Monday, November 2, 2009

Rasa nak join contest la..

Setakat ni tak penah lagi join contest (apa2 contest) sejak jadi mom blogger ni. hihi.. Tp ni terjumpa satu contest kat blog ibu arifa yg menarik perhatian aku, My Funniest Baby Contest...

Teringat ada gambar Auliya yg bg aku agak melucukan ini (nak kata sungguh melucukan itu takde la sgt).. Tapi ada 3 gambar ni, taktahu nak pertaruhkan yg mana (nak 1 je)...

Yg ni masa dia 3 bulan, melucukan sbb dia baru sedar yg dia ada tgn.. haha (masa baby umur 2 bln baru sedar yg dia ada tgn) n masa ni dia suka main2 ngan tangan dia. Satu tangan tarik baju dia ke ats n satu lagi duk main2 cam tu.. hihi.

Yang ni lupa masa brp bulan tp masa ni dia suka sgt hisap jari. Aku cepat2 candid masa dia tgh nak masukkan semua jari ke dlm mulutnya itu.. hihi.. so sweet! n bertambah lucu bila matanya jadi bulat 'ggote' bila tgk aku 'tangkap' gambarnya itu... hihi.

Yg ni masa dia baru pandai meniarap. Dia buat cam 'flying' gitu...

p/s: Sekadar ingin mencuba nasib n memeriahkan contest, mana tahu blh menang hadiah cd lunatots..

4 comments:

Asyida said...

gambo no 1 dan 2 tu tiuttt jek...yang no 3 tu..sbijik muka ikut abang die..ekekekeke

kaklong nuzula said...

mcm muka zukruf ek syu?? hihi.. ntah la.

firdaus said...

rasa yg no 2 ok...try jgn tak try..hadiah bahagi 2 ..kiki

kaklong nuzula said...

hehe. yg no 2 ek mc na? nanti kalau dapat cd tu kena kerat 2 dgn mcna la nampaknya... haha.