Monday, November 16, 2009

Baby Snowdrop Giveaway

Setelah melihat kebaikan cloth pad (entry sebelum ini) justeru saya ingin menyertai giveaway ini.


Tuan rumah (tuan kedai!) Baby Snowdrop dgn bermurah hati mahu memberi sampel PERCUMA kepada 50 org pertama yg qualified (rasanya dah lebih yg sertai tu tapi saya tetap nak join jugak sbg sokongan kepada cloth pad n Baby Snowdrop... Mana tahu boleh dapat jugak!!)

Sebenarnya dah berapa hari tertengok psl giveaway ni tapi ingatkan lambat lagi (rupa2nya hari ni last) n ingatkan nak buat cam cabutan bertuah gitu... hihi...

Rasanya semua syarat dah dipenuhi... So, ada rezeki dapat, tak dapat pun takpe.........

2 comments:

rosma said...

mencube xsalah dapat atau x,menang @ kalah belakang ceritakan...Goodluck..

kaklong nuzula said...

aah, mencuba tak salah.. hihi. thanx ya!