Thursday, November 5, 2009

Eming di Riyadh

Sudah hampir 2 bulan Eming adikku berada (bekerja) di Riyadh. Kat dlm facebook dah tgk gambar rumah n biliknya (mcm bilik org bujang balik la... haha). Ok la jugak rumah dia.. Ni lerrr projek diorg kat sana, Alfaisal University. Projek kontraktor Melayu-Malaysia ni tau?!




Gambar2 ni semua aku curi dari FB kwn Eming.. hihi

Semlm SMS Tihah, saje nak tanya kabar Tihah n Haikal. Kata Tihah, semuanya ok (cuma Haikal yg makin notti.. hihi). Alhamdulillah, mujurlah kalau mcm tu... Jadi super duper mummy la Tihah, duk 2 beranak tu jer.. Katanya Eming kat sana busy + stress jugak, keje 13 jam sehari! Huhu.. Sian eming..

Umi cakap, Eming selalu jugak fon umi n abahku kat kelate. Adik2ku yg lain ada la jugak berYM n FB ngan Eming kat sana.

Apapun aku harap Eming jaga diri n elok2 kerja kat sana ya!

2 comments:

EdaManAli said...

bangga...bangga...

kaklong nuzula said...

aah bangga. tapi adik saya jadi pekerja aje... kalau dah ada lesen buleh la bukak firm senirik.. Insya-Allah one day, I pray for him...