Monday, May 31, 2010

Diaper bag

Yang ini kah?

Atau yg ini??

(Baby Einstein)

(Baby Einstein)

(Carter's)

(Carter's)

(Graco)

(Graco)
(Carter's)

Bagaimana dgn yg ini???

(Coach diaper bag)

Atau ini???

(LV)

Ini pun LV

dan ini pula Gucci.. Harga?? Sendiri mau ingat...


Ada jugak diaper bag jenis sandang/ backpack skg..

Pun canteks...

Dlm banyak2 cukup berkenan yg ini...

(Carini Bambini) --> Sangat elegant huh!

Dekat bulat tu boleh letak gambar baby. Kalau taknak letak pun takpe..

Ada sesiapa nak bagi hadiah kat saya???!!

NOTA SAYA: Diaper bag biasa jenama Pureen/ Fiffy/ Baby Kiko pun rasanya dah cukup ok.. Tp itulah skg mcm2 ada utk memenuhi kehendak mereka yg bercitarasa tinggi (dan berpoket tebal)... Tote bag/ jenis bag yg besar pun boleh jer jadi diaper bag.. Byk cantik2 yg dijual online ni. Ada yg dijahit oleh WAHM. Kalau keluar kejap pakai tote bag jer, sumbat semua dlm tu.. haha..

p/s: Penat bercerita ttg FTWM/ SAHM/ WAHM.. ni nak rehat otak. Haha.. Melihat brg2 yg cantik dgn window-shopping-online-untuk-cuci-mata-sahaja juga adalah satu bentuk terapi minda.. Muahahaha...

6 comments:

Izan Ishak said...

cantik2 semua bag tu...jamu mata tgk barang ni pun mmg jadi terapi kn!

NikNadim said...

oh my Gucci...my Coach...hihihi...sumo pom comey...janji poket tebal mana2 pon bleh angkat!

Lynn Nasir said...

salam,

saya dah lamaaaaaa pakai yg jenis backpack ^^ senang. dua2 bahu menyandang berat yg sama. taklah lenguh sebelah aje. dah la nk kena dukung anak..dah lama giveup diaper bag yg kena gantung kat sebelah bahu je :D

kaklong nuzula said...

Izan Ishak ~ Aah boleh jadi terapi gak, biarpun takde harapan nak dpt yg mahal2 tu.. hikhik..

NikNadim ~ Mu beranok la pulok.. Nati mintak ngan Mr. Naziz bg hadiah.. hehe..

Lynn ~ Betul jugak tu. Tp k.long tak pernah guna beg yg jenis backpack.. Lynn sbb 2 org anak kot, byk nak kena bwk :).. Kalau balik kampung baru guna beg yg besar sket..

NikNadim said...

huhu aku guno backpack jah...seney sumat blako....AIO, hihihi

Faheem Jr said...

ibu bawah CD faheem dalam beg tangan dia je..hehehe...

Thank You NUFFNANG for cheque No 5 !