Thursday, May 27, 2010

WAHM

Seronok tgk gambar2 ni. Mereka adalah ibu yg bekerja dari rumah... Gambar2 ini mungkin blh jadi motivasi dan inspirasi kepada anda yg ingin jadi WAHM yg berjaya :)








Oh ya, anda boleh baca lebih lanjut tentang WAHM di blog Puan Masayu Ahmad, PANDUAN BEKERJA DI RUMAH (WAHM, SAHM, SOHO).

Byk panduan dan tips boleh didapati di situ (cari label yg berkenaan). Utk FTWM pun boleh baca. Anda juga boleh dapatkan buku terbaru beliau, JANA RM DARI RUMAH.

6 comments:

Ita said...

arghh..gmbr2 motivasi kak long tu membuatkan ita jeless..best nyer kalau dpt cm tu kan? hehe

kaklong nuzula said...

Hehe.. takpe la ita keje dulu. Simpan duit byk2 dulu.. Dari beberapa sudut, kaklong pun jeles ngn wanita bekerjaya mcm ita :)

ibunafis said...

bestnye kaklong kalo dpt jd mcm diorang tu kan..sumber inspirasi ni..gudluck utk kaklong gaks!!

kaklong nuzula said...

ibu nafis pun all the best!! insya-Allah murah rezeki utk anak2..

Lynn Nasir said...

gambar 3rd last tu mcm saya ngan auni la :D

kaklong nuzula said...

Gambar 3rd last?? Hehe.. Suka gak tgk gambar tu..