Sunday, May 2, 2010

Lagi CD baru di pasaran...

GH (Gifts from Heaven) cloth diapers.

GH G2 dan GH G3, generasi ke-2 dan ke-3 cloth diapers jenama GH ni...


GH G2 tu yg printed/ corak2 tu.. Design ala-ala Rumparooz G2 (US CD). Utk GH G2 ada yg button dan velcro.

Yg G3 tu side-snapping mcm Knickernappies... Kreatif gak, button dia warna-warni... Cumil!

Harga? Bg saya amatlah berpatutan.. Dah murah tu kira, tambahan pula ada promo skg. Rasanya harga lagi murah drp GH sblm ni (old design yg mcm Coolababy tu)...

Utk maklumat lanjut sila ke laman rasmi GH cloth diapers.

p/s: Tak silap saya ada 2 blog yg jual CD GH ni...

4 comments:

Lynn Nasir said...

salam,

amat kiut..nasiblah duit saya dah abes ke lampinkain (order fabrics lagi utk jahit sendiri ^^)

kaklong nuzula said...

W'salam lynn.. Aah sgt menarik.. Tp itu la kaklong pun takde budget jugak, lagipun CD auliya dah cukup buat masa ni.. huhu.. Wah, lynn beli kain utk jahit sendiri lagi?? Oho, lagi menarik tu. Mesti byk projek baru.. :)

Lynn Nasir said...

lynn kena buat gak yg besar sket utk auni sbb dia dh tak berapa muat babyland. snap button tu mencengkam pinggang dia, sian tgk lebam. nnti jahit buh applix je.

projek mmg byk..bersusun kain tak sempat jahit lg..hihi! tamak haloba betul ^^

p/s: dgr kata nuzula nak stop bisnes cd sementara, nape? nk blk kg ke?

kaklong nuzula said...

Seronok la lynn pandai jahit.. :)

Aah, nak stop sementara waktu jer, sbb byk bendal nak setel. Dah ok semua nanti nak mula balik la.. Insya-Allah.