Thursday, May 6, 2010

1SuperKids - MBP Family Day.. Jom!!

Alang2 citer psl MommyLyna dlm entry sebelum ni, ni saya nak hebahkan lagi pasal event ni (utk sape2 yg belum tau)...


Event: 1Superkids Club Launching & Family Day
Time: 2 pm – 6 pm
Date: Sunday, 9th May 2010
Fee: FREE!!
Venue: Wisma Bling Lustre, TanMing Boulevard, Tmn Meranti Jaya, Puchong.

Utk maklumat lanjut boleh baca di sini (MomBloggersPlanet) ataupun boleh refer blog MySuperKids.net.

p/s: Mesti meriah ni... Mcm gathering para mom bloggers pun ada...

Nota saya: Teringin sangat nak pegi.. Mengharapkan keajaiban utk turut serta kat sana.. huhu...

2 comments:

Nadimah Mahmood said...

ruponya kwn awk ek MommyLyna tu..sy ada dpt invitation kt fb...awok nok gi ko? mesti seronokkk keyyy

kaklong nuzula said...

Mommy Lyna tu muda setahun dari kito.. Saya taktahu lagi buleh gi ke dok.. Best jugak kalu blh gi, blh jumpa ramai puak2 mom bloggers ni.. :)