Sunday, May 2, 2010

Ok tak menda ni?

Maybe useful utk my little chekmek belajar jalan... huhu..


Playskool Step Start Walk N Ride

It's 2 toys in 1! As a sturdy stable walker the Step Start Walk 'N' Ride toy helps babies learn to stand take their first steps and walk. Then it easily converts to a first ride-on toy! It has a locking mechanism that only parents can activate so children can't change modes by themselves. Kids can explore the hands-on activities in both the walker and ride-on modes to see fascinating sights hear silly sounds and touch interesting textures.

7 comments:

EdaManAli said...

OK...msto oliya suke...

Nadiah Sidek said...

menariknya 2 in 1

MiJa said...

Ok sgt.zharif ada 1.seronok dia main dulu2.hehe

Fith said...

kaklong,
dulu masa rafiqh nak bljr jln pun fith belikan bendalah lbh kurang cam ni jugak.not bad laa,klau baby rajin tolak,cepat laa bleh jln,tp my son agak2 segan nak menolak,so take time gak laa,muehehe.auliya sure suka,dah bosan2 menolak bleh plak buat 'kereta' kan...

Marsha said...

Kak Long...

Anith pun ade gak Marsha beli mainan mcm ni gak cuma brand lain...tp function dia sm je 2 in 1 cmni. Tp amith takut nak tolak sbb xde stopper. So dia asyik jatuh. Anith start berjalan pun tanpa bantuan mainan ni...tp nasib baik 2 in 1, jd anith buat mainan je la..hehe

kaklong nuzula said...

Ida ~ Itula, kalau dia suka ok la..

Nadiah ~ Aah, 2 dlm 1...

Mija ~ Ooo.. zharif pun ada gak ke dulu? Kalau elok lagi blh simpan utk bakal adik zharif nanti.. hehe..

kaklong nuzula said...

Fith ~ Itu la fith, kalau dia takmo tolak pun blh buat kete. Kete cam ni dah ada satu yg zukhruf punya dulu, tp jenis yg biasa jer (kira yg playskool ni jauh lg mahal, huhu)..

Marsha ~ Auliya suka sgt tolak kerusi skg. Itu yg risau.. Sbb tu rasa nak cari benda yg blh bg dia tolak.. huhu.. Tgk la camane..