Monday, November 16, 2009

Eh eh dapat jugak...

Hihi.. tak sangka cubaanku tadi membuahkan hasil... Alhamdulillah.

Nway, thanx ya Nisa, tuan punya Baby Snowdrop!!

So, sape yg nak try cloth pad ni boleh la beli kat kedai Nisa yer.......... Skg harga pengenalan ~ sgt berpatutan!!


Untuk maklumat lanjut klik di sini.

Pssttt... walaupun saya belum didatangi lagi, itu bukan masalah... Saya akan guna jugak nanti... Hihi... Tak sabar nak tengok camane rupanya menda ni..... kalau boleh nak warna pink (isk, org dah bagi free pun dah cukup baik okes)

4 comments:

jie @ azie said...

congrats kak long..rezeki woo masuk last minute pun dpt.hahaha

kaklong nuzula said...

hahaha.. itu la jie. ingatkan meme tokleh doh la. ramai sgt hok masuk. dapat tu pun yg ke-49 doh.

rosma said...

tahniah...rezeki last minit.

kaklong nuzula said...

aah rosma, rezeki last minit.