Monday, June 15, 2009

Sungguh menggelikan urat perut!!

Apa yg sungguh menggelikan urat perut aku tuh??? heheh... bukan menggelikan hati lagi... tapi sampai seluruh urat perut aku kegelian!!!

Nak tahu?

Mlm kemarin, aku masuk blog yg bernama "blog anak mat nor", lps baca entry nik teh (kawan aku masa sek.rendah yg blognya baru saja dijumpai.. heheh)..

Mula2 tak paham apa yg nak disampaikan oleh nik teh... lps bukak blog tu n baca baru la aku paham apa yg best sangat ngan blog anak mat nor tu....

Menurut nik teh, hasil investigasinya, anak mat nor (penulis blog tu) seorg pempuan. pandai sungguh dia sorok identiti dia... Mesti org ingat dia laki..

Mlm tu, sampai kul 1.00 pagi aku 'terlekat' kat blog tu... kul 1.30am baru shut down ini kompite... semuanya gara-gara blog anak mat nor!!

Memang patut la para followersnya 'kecanduan' (bak kata nik teh) bila anak mat nor tu lama tak update blog.... Dia taruk tajuk aje pun, sampai 95 komen hingga saat nih... huh.

Korang cuba la baca... cuba tgk kat blog list aku tu, aku baru je add... cuba la baca dia punya older posts jugak.... baru korang tahu apa yg bestnya blog anak mat nor nih....

Bg aku, dia mmg unik n dia sungguh unik... Ada jugak manusia mcm nie ek? heheh. Memang la manusia ni ada macam2, sungguh pelbagai.. eheh...

Dan yang pasti, blog anak mat nor itu telah membuatkan urat perut aku sungguh kegelian.... Korang cubalah!! Kalau korang tak rasa pape or tak blh jugak nak senyum bila baca tu, mmg something wrong la ngan saraf korang... hehehhh.

Nota: Siapa la si jebon itu??

2 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

glemer aku tak pasal²..

kaklong nuzula said...

teh, kire aku promote blog mu la jugak nih... heheh..