Wednesday, June 17, 2009

Dah 100 hari!!

Oho, hari ini saya dan si kecik tu dah 100 hari; si kecik tu dah berusia 100 hari dan saya pula dah 100 hari slps melahirkan... Maknanya saya totally dah merdeka from all the pantangs. Hooray!

Apa yg penting sgt 100 hari ni? Bg si kecik tu takde apa yg penting pun. Takde makna pun!! Heheh. Tp bg saya ia penting. Mulai hari ini, i can eat, eat n eat whatever i want, tanpa fikir ini tak boleh, itu tak elok. Hoho.

Tp rasanya tang air batu, air sejuk, aiskrim, aiskacang, ABC tu tanak makan n minum lg la... Tgk la, dapat tahan ke tak, as tu sume mmg favaret aku...

Aha, korang ada fikir ape tu???

Nota: Ketika ini saya masih lg belum sihat sepenuhnya. Stil panas lg badan n pening2 kepala. Tp kugagahkan jua diri ini utk mengupdate blog. Heheh.

2 comments:

::Umi Sufira:: said...

amboi amboi amboi...cik abang yang paling suka kot..kekeke...jgn marah kaklong nanti kena jual..;P

BTW, selamat memerdekakan diri..makanlah apa2 yang terasa nak makan:)

kaklong nuzula said...

Hahahaha....

Itu la, nak lepas geram (kat makanan la!!)..