Thursday, October 29, 2009

Pengikut gelapku....

Yer, seperti juga Nik Teh aku pun rasa aku ada pengikut gelap.... hahaha (sila gelakkan saya!!). Pengikut gelap di sini bermaksud org yg dgn senyap2 membaca dan mengikut blog ini tanpa meninggalkan jejak n tanpa pengetahuan saya.......

Jadi, siapakah di antara anda pengikut gelap saya atau dgn kata lain pengikut gelap blog ini??? Sila ngaku... Muahahahaha.. Sungguh perasan (mcm la femes mcm blog hanis zalikha!!)

Tapi kan betul, ada rasanya antara kwn2 saya yg di luar pengetahuan saya yg follow blog ini... Mcm saya penah nak bgtau sesuatu kat seorg kawan n dia bgtau... "dah tahu, baca blog kaklong!" hahaha...

Setahu saya antara pembaca blog saya ini (nak kata setia tu tak tahu la) adalah adik2 n umi saya, Nisa, Niera (yg katanya hari2 buka).... erm sape lagi yerk (yg selain dlm bloglist tu)....

Kalau tgk dekat hits (counter) tu byk jugak org yg tersampai sini dlm sehari... Tu saje letak kat ats, senang nak tgk (sblm ni duk bwh sekali.. haha).

And kalau tgk dekat traffic tu ada gak yg tersampai sini dr google. Ntah la apa yg diorg cari blh jumpa blog aku ni. Kalau ada maklumat yg bermanfaat, mujurlah. Dpt jugak pahala free!!

Yg dari Cork tu sape ye? Selalu jugak ada... Begitu juga dr Chicago, Illinois ... siapakah anda? Kalau dr saudi arabia tu tahu la eming. Dari jiddah, makkah tu pun rasanya eming jgk. Dari ireland tu rasanya mickwa (jamilah) la... Dari Elmshorn, Schleswig-Holstein tu Hazwani yg kat German. Dari bristol rasanya Ina, takde org lain dah...

Isk, saya pun takder la hari2 nak menge'check' traffic tu... cam la takdak keje lain.. hihi. Cuma perasan la kalau ada yg arrived dr luar negara tu. Penah gak strait dr obersea... Ntah la... Ada ke org putih sesat sampai sini???

3 comments:

asmiera said...

hehehe..kak long..aku mmg baca everyday pun...ada la info yg bleh tau..pasal tips for parenting, pasal saing2..pasal food...hihi..yg penting ..bleh tau update on farisian..aku nih..rajin baca..nak update blog sdiri malas..hhehehehe

Fith said...

Salam,
panggil kaklong,takper yer?hehe
haa kalau dari ube yamaguchi tu fith laa tu...kan hari tu dah jawab salam perkenalan,so now i'm 1 of your blog readers...

kaklong nuzula said...

nier ~ hehe, aku tau mu baca (sbb mu bgtau, kalu mu tak bgtau aku pun taktau... haha). itu la, berthn2 tunggu mu update blog.. hihi..

fith ~ w'salam. yer, panggil kaklong aje fith. seme org panggil kaklong, tak kira tua muda. hihi. yer la, dah agak dah dari ube tu fith la...