Sunday, October 18, 2009

Erkkkk.....

Byk jer nak di-story-mory-kan kat blog ni tapi intenet ni so lembam la... huhu... Geram sungguh aku... Punya lambat nak tunggu satu2 page tu keluar.... Dah la byk jer keje nak buat, nak cari menggunakan khidmat encik google yg tidak pernah penat iteww.... Time2 mcm ni la intenet ni lembab (or lembap aku pon dah lupeee.. heee)...

Isk.... nak update blog pun malas kalau cenggini (tapi ni tulis jugak sbb nak lps geram.. huhu. Tu pun setelah lama menunggu). Isk, geram sungguh rasanya... Byk jer benda nak tulis kat blog ni, esp psl my cd-ing journey yg baru bermula nih...

Sebenarnya hari ni baru aku ok sket. Smlm aku demammmm... huhu (lanjutan drp cerita 2 entry sblm ni).... Tapi alhamdulillah dah ok hari ni.... N hari ni sepagi aku duk operasi kat umah ni; sapu, mop lantai, basuh kain baju, lipat kain baju, kemas dapur.... Juga kemas brg2 ke dlm kotak... (sbg persediaan kalau kena pindah nanti.. huhu)

Ok la, nanti bila dah ok aku update lagi... Nie my family dah bertolak dari Johor pg tadi, terus balik Kelate, tak singgah KL...

5 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

pindoh gi mano pulok?

a'aah la..internet sini pun agak slow sari dua nih.nok melanun pun xsenang ;p

kaklong nuzula said...

tu la teh.. kalu ikutkan meme kena pindah doh.. sbb asben saya kena tukar putrajaya, tokleh doh la nok duk sini. sini kuarters masjid wilayah utk staf sini jah. tapi tu la, mintak tangguh sbb kuarters sana tok siap lagi... diorg suh duk kuaters kerajaan dulu.. huhu. taknak! tak larat nak pindah byk kali... ini la org keje kerajaan, ikut suka hati diorg je nak hantar kita ke mana, tukar ke mana... hiksss... panjang pulok jawab....

btw, awok pakai internet service provider gapo? sy pakai maxis bb ni. nati dah abis kontrak setahun rasa nak tukar w1max la pulok.

p/s: terima kaseh jadi pembaca n pengomen setia sy... huhu. terharu!

Segenit Puteri Bunian said...

owh, sayo pakai streamyx.. (adakah aku menjawab soalan?)

xpo la, nok wak gano kito nih makei gaji. (toklaki kito la) kitorg ni pun, nok beli umoh xleh lagih takutnya transfer ke Shah Alam ko gapo..pyh jugok.

kaklong nuzula said...

Teh, ya anda telah menjawab soalan. Saya yg tak reti nak buat soalan sebenarnya... hehehe....

kaklong nuzula said...

Oh ya, saya pun mula2 dulu nak pakai streamyx jugak tapi kat sini (dlm kawasan kuaters ni) takdok line talipon... telekom nok pase serba salah sbb tak byk rumah.