Thursday, August 6, 2009

Tukar tajuk...

Dah lama aku nak tukar tajuk blog aku nie... yg My Life My Journey tu letak masa mula2 create blog ni dulu. Yg tu ikut terpacul dari otak cam tu jer. Dah lama duk pk nak buh tajuk apa.... Hihi. Akhirnya buh la tajuk ni...

Cinta itu abadi dan kepada keabadian ia pergi........

Actually ni kata2 Muhammad Iqbal, seorang ahli sufi n penyair Islam....

Semoga cinta saya juga menuju KEABADIAN ~ cinta Ilahi yang abadi!!!


NOTA: Ni entry aku yg ke 101 dah... Wah, boleh tahan aku berblogging!

2 comments:

MiJa said...

sungguh dalam maksud nya tu...dan sangat indah!!

::Umi Sufira:: said...

Dah 101 entry dah?wah buleh tahan kak long!:)