Friday, December 25, 2009

MedaiStore Lucky Draw

---Enty ini adalah sticky mode sehingga 25.12.09---

Sekali lagi saya ingin mencuba nasib dgn menyertai satu lucky draw yg dianjurkan oleh MedaiStore.



Syaratnya pun mudah saja (rasanya dah penuhi semua syarat)....

Hadiahnya ni la yg best utk 3 pemenang bertuah:

1 CD BAMBOO BABYTODD
1 CD COOLABABY
1 WETBAG
dan hadiah2 misteri...


Nak sgt cuba CD bamboo... Harap2 ada la rezeki... Mana tahu dapat hadiah tahun baru, dapat CD baru... hihi.

Oh ya Nik, FYI, saya sudah pun berCD utk anak saya... Bak kata Nik, atas sokongan kepada menghijaukan alam...


Jom ramai2 kita join.... yang akan mencabut cabutan bertuah adalah Muslim dan Mikhail (anak2 Nik Hazifah)... Kalau korang nak join sila klik pada banner di sidebar kat tepi tu....

2 comments:

nikhazifah said...

salam, saya dah terjah. gud laq!

kaklong nuzula said...

thank yer nik...