Friday, December 11, 2009

Happy Cloth Diapering!!

Sempena hari baik dan bulan baik ini.......

dengan lafaz bismillahirrahmanirrahim, saya ingin melancarkan blog saya yg baru;

Happy Cloth Diapering!!

~ semuanya tentang cloth diapers n cloth diapering (harap dpt membantu sesiapa yg nak cari maklumat psl CD). Di samping itu juga saya ada menjual CD dgn harga yg terbaik (insya-Allah)...

Silalah berkunjung yer....

# Blog tu tak siap lagi sebenarnya (ada lagi nak tambah, saya buat sikit2..... nak buat satu portal belum mampu).

10 comments:

EdaManAli said...

kak long, ibu bekeja mcm ida ni, yg xde bibik kt umah ni, smpat x nk pakaikn CD utk ank2?..ida nk jimat kn kos jgk, tp dlm mase yg same ida tkut xsmpat nk cuci CD2 tu...tolong tunjuk ajar...

kaklong nuzula said...

ida, CD blh cuci 2,3 hari sekali (tp kena ada byk la utk cycle). Max blh simpan CD utk dicuci 3 hari, jgn lebih. N senang je blh basuh ngan mesin, then sidai dlm umah pun blh (pakai penyangkut yg sepit2 tu jer).

kalau nak try, beli la sikit dulu, tgk kesesuaian. try pakai weekend jer ker dulu (tu pun byk blh jimat DD dlm 2 hari tu)

Fith said...

Tahniah kaklong,dah ada bisnes pun skrg...good luck!

kaklong nuzula said...

Fith ~ terima kasih fith. Baru nak cuba2. Yg lebih penting nak berkongsi benda baik ni dgn ibu2 semua.. kan, kan?

jie @ azie said...

chaiyokk kak long...gud luck in ur new biz

kaklong nuzula said...

thanx jie.. hehe.

cahaya_srikandi said...

salam..kak long, ni blog kawan aku. die xkeje n skng buat online sale. Die pun ade jual CD.. baru je..leh la tgk2 die punye blog!!


http://sentuhanpenawar.blogspot.com/2009/12/pre-book-cloth-diapers.html

Nadimah Mahmood said...

wowwww dah ada biz...good start!
all da best zulaikha!

kaklong nuzula said...

Yah, kaklong dah tgk tu. bagus la kwn mu pun buat online biz.

Mah, thanx. Satu permulaan yg mendebarkan jugeee... hihi.

EdaManAli said...

OK, nnt ida try...tp kalo ida nk beli confirm ida beli ngn k.long...insyaAllah ida akn support k.long...