Friday, December 4, 2009

CD di jemuran

Ngeh ngeh ngeh... nak letak jugak sebab tgk org lain ada letak gambar CD di jemuran... hihi...

Cuba teka masjid apekah di belakang itu???

Yg kartun itu adalah cd babyland

Inserts

Nota: Kdg2 ada jugak sy sidai dlm rumah di bawah kipas pd waktu mlm..


**Update**

Lupa nak habaq mai semlm bahawa saya sgtlah gembira krn lately cd yg dipakai oleh auliya tidak bocor lagi (semlm seharian 5, 6 cds langsung tak bocor even dia kencing banyak + poop). Menjadi jugak taktik saya lipat insert itu (lebihkan) di bhg depan.... hihi.

Kerana saya sgt gembira, jadi saya nak tempek gambar2 cd di jemuran ni yg saya jumpa masa mengoogle (hihi). Dah lama save dlm pc ni.... (ni semua org putih punyer yer)




Mmg go green sungguh yg last ni... hihi....

5 comments:

jie @ azie said...

alosss..comei nyer CD auliya..
auliya boleh merangkok doh ke kak long? amzar dah boleh merangkok & duduk doh.

kaklong nuzula said...

tokleh lagi jie. tapi duk eksyen cam merangkak jer la. nanti citer psl auliya nanti... heheh.

izzahazfar said...

nak kongsi citer..1st time masa keterujaan mendapat cd saya sidai cd bawah kipas ajer kak...dan bukan itu shj...la pun saya sidai cd di dalam rumah..kecuali cuti am dan hujung minggu..hehhehe saya sidai kat luar..

::Nik Nadimah:: said...

woww weee....comel2 laaa CD nih....gerammmm tgk....tahniah umi auliya sbb berjaya bertukar kpd CD!!!
bleh jimat plus utk kehijauan dunia...chaiyok!

kaklong nuzula said...

izzahazfar ~ thanx singgah sini... hihi, teruja kan mula2 dapat cd.. tak kesah la sidai kat mana asal kering n blh pakai balik kan, tp better bg kena cahaya matahari jugak la sekali-sekala.. hihi.

mah ~ saya pun slow2 bertukar ke cd. skg ni pun still pakai pampers malam (pakai 1,2 je la sehari). nanti awk pun blh la bercd utk adik naufal nanti (hihi)..