Tuesday, July 14, 2009

Selamat Hari Lahir kaklong!!

Ngeeee........

Dengan ini saya ingin mengucapkan Selamat Hari Lahir kpd diri saya sendiri........

28 thn yg lalu saya telah dilahirkan di Kampung Bakat, Gual Periok, Kelantan iaitu di rumah nenek saudara saya......... pada pukul 10.50 pagi......


My Wish List (boleh ker kat sini? boleh jer lah)

1 - Panjang umur dlm iman dan Islam..... (umur yg panjang lebih bererti kalau dapat mengenal Allah n beramal setelah mengenal........)

2 - Dimurahkan rezeki oleh ALLAH SWT. Semoga saya diberikan rezeki yg tak disangka-sangka oleh-NYA, kerana DIA Maha Kaya n Maha Berkuasa atas segalanya........... Saya mahu mencapai tahap "bebas kewangan" (bak kata Irfan Khairi) utk keselesaan beramal (ibadat!) n keselesaan dlm hidup, serta utk berbakti kpd mereka yg memerlukan.......... Hush!

3 - Kesihatan yg berpanjangan........ (Sihat adalah nikmat yg sgt besar dr-NYA!)

4 - Sentiasa dlm peliharaan Allah. Semoga DIA sentiasa bersama saya......

5 - Ingin mengecapi ketenangan n kebahagiaan yang hakiki dlm hidup.... (hidup tidak bererti tanpa 2 ini).

Apa lagi yer? Tu je lahhh........ Kalau ada lg pun simpan dlm hati je lah.... TST (tahu sama tahu) dgn Allah..... hahaha.

NOTA: Rasa cam biasa jerk, nak kata happy sgt pun tak, tak suka pun tak - mungkin sbb umur yg makin bertambah!! Huhu, dah tua aku.... Thanx to Fatin adekku yg jadi org pertama wish kul 12.00 tgh mlm td. Siap buat alarm lagi. hihi. And thanx jugak to Eming yg jadi org kedua n semua yg wish kut sms. Tak lupa juga kpd encik suami.... Thanx!!

10 comments:

Segenit Puteri Bunian said...

selamat menjadi warga tua setahun!

::Umi Sufira:: said...

Happy Birthday KakLong...semoga panjang umur murah rezeki dan berbahagia disamping keluarga..amin:)

jeep said...

hepi belated besday kak ika.act wan ingat lagi besday kak ika 14th july.tak penah lupe pon.magic kan?hee

may all ur wish come true!
:)

EdaManAli said...

selamat pjg umo, murah rezeki & segala2 yg baik utk k.long...

cik are-ya said...

name aku x dop pom!!!! isk3...
hehehhe

Asyida said...

Hepi Sebesdayyyyyy kaklonggg!!!!

kaklong nuzula said...

Terima kasih semua... Mmuahh... Hiks.

jie @ azie said...

happy belated birthday kak long.. semoga dimurahkan rezeki ..

kaklong nuzula said...

Terima kasih jie.......

shahida shalahim said...

oh sudah lama tak menjenguk blog kaklong,hey happy very belated bday kaklong!semoga semua wishes akan tercapai.amin.