Thursday, May 7, 2009

Kawan-kawan Auliya

Yg lahir pada tahun 2009 ni...

1. Anak mcna (ukm). Baby girl. Nama Nur Dalia Soraya. Lahir dlm bulan 1 hari tu.

2. Anak nisa. Juga baby girl. Nama Dania. Lahir 27.3.09 kat Penang. Dania made in Australia, lahir je kat Malaysia. Kan Nisa kan??? Hehe.. Skg nisa tgh pantang lg kat umah family dia kat ketereh, kelate.

3. Anak Cheja. Baby girl jugak. Nama Alysha Maisarah. Lahir 6.4.09 kat hospital putrajaya. Aritu cheja pantang kat umah mertua dia kat kg.gajah (perak kan?) n nak balik kelate jgk sampai habis pantang.

4. Anak ke-2 jie (ukm). Laki. Yg 1st jie pun laki. Lahir 2.4.09 dgn berat 3.9kg. Nama Wan Muhd. Zafry Amzar. Jie pun tgh pantang kat kelate.

Juga anak Erra Fazira, Engku Aleesya (ejaan mcm ni ke?) yg lahir akhir bulan 3 hari tu..... Hehehe.


Dan yg bakal menyusul.....


1. Baby idah, anak ke-2nya yg akan lahir bulan 8 ni. Insya-Allah. Kata idah, mcm boy pulak. Takpe la idah, boleh geng dgn lutfi. Beza pun tak jauh tu.

2. Baby Che E (ukm) yg akan lahir hujung bulan 8 ni. Insya-Allah selamat. Sblm ni Che E dah 2 kali keguguran....

3. Juga baby Iela, anak ke-2nya yg akan lahir bulan 8 ni jugak. Harap2 boy ek Iela. Jadi kakak la mimi.


Ermmmm.... ada lagi ke??? Taktau la kot ada yg aku taktau. Apapun, mudah-mudahan semua selamat.

Oh ya, sorang lagi kawan Auliya, baby Daya (ukm) yg akan lahir dlm bulan 7 ni. Ni anak ke-2 daya. Yg 1st pempuan.

Most of my frens dah ada anak sorang @ baru nak masuk 2. Setakat ni liza je la yg dah ada 3 org anak. Liza pun member ukm. Anak dia setahun sorang. Ok jugak rapat2, boleh jadi kawan. Blh main sama2... Cuma penat je la sket kot. Jeles pulak tgk liza dah ada 3 org anak. Heheh...

3 comments:

EdaManAli said...

saya pn ade 2 ank...

Mummy Hanny said...

uits, terlepas ketapi lah ore k.long. taktau pun baby2 baru yg dah tubik n bakal menghuni dunia. thnx for the update!

kaklong nuzula said...

mummy hanny, ore pun tahu mana yg kontek jer. yg tak kontek tu tak tahu la.....