Tuesday, April 27, 2010

Makan-makan

(Ini adalah backdated entry).

Bertempat di rumah Tokmi n Tokbah masa kami balik Kelate hari tu, sebelum kenduri kawin Mardhiah lagi (awal bln 4 aritu)...

Makan2 ini adalah sempena;

1. Birthday Auliya pada bln Mac aritu (genap setahun!)
2. Sbg tanda syukur Zukhruf dah sihat (lps kena chicken pox selama 2 mggu, 11 hari dlm wad).. Panjang citenya... Sape yg kawan dgn saya dlm FB tahu la..
3. Saje nak makan2, sbb berkumpul adik-beradik. Nak jamu adik2ku makan.. huhu..


Alhamdulillah, syukur sgt Zukhruf dah sihat, setelah melalui detik2 sukar... Gelang hospital dekat tgn pun tak buang lagi tu.. Amik gambar zukhruf je sbb chekmek molek tu duk merengek2 masa ni...

Zukhruf n Auliya (taktau nak tulis apa)

Kek turut disponsor oleh Mummy (Mardhiah) n Cikda (Ida adekku)... Apa lagi, makan aje la... Ingatkan byk sgt kek ni (risau tak abis), rupa2nya cukup2 aje utk kami.. Muahahaha... Kata Atin, jgn under estimate.. haha...

p/s: Masa nak beli kek tu la first time saya gi KB MALL setelah kejadian bumbung runtuh aritu.. Takut jugak nak gi.. haha...


2 comments:

jie @ azie said...

Makin kurus zukhruf kak long... nmpak kecik jah tgn dio hok pakai gelang tu. zukhruf admit sbb chicken pox ker? bahaya jugok chicken pox ni..semoga zukhruf sihat sokmo!!!

kaklong nuzula said...

Aah kurus masa tu.. Byk jugak turun berat dia.. Kurus kering masa dlm wad.. Kesian sgt tgk.. Sbb duk muntah je masa tu, mkn je muntah..

Loniey dah ok dah, dah lalu makei.. Zukhruf admit sbb kesan chicken pox tu, kuman naik ke kepala (kuman serang kepala).. Tu yg tokleh jalan n kecek molek tu aritu... Tp syukur la semua ok, dia pun dah sihat n dah aktif balik tu...