Wednesday, April 28, 2010

CD Autumnz ini dah sampai!!


Alhamdulillah, buat pertama kalinya (setelah byk kali percubaan utk mendapat CD free.. hehe).... akhirnya saya telah menang (menang ek?) April giveaway yg dianjurkan oleh Sentuhan Bayu dan telah mendapat CD Autumnz White Safari yg berharga RM 43.00 ini secara percuma.. Baru je sampai tadi.. Masih panas lagi...

Pantas betul Puan Lily. Very good job!! Iyer la, tarikh tutup 25 hb. 26 hb. saya mendapat email dari beliau yg bagitau saya menang, 27 hb. (semalam) terus pos dan hari ni 28 hb. sampai kepada saya dgn selamat.. Very pantas lahhh!!!

Kepada sesiapa yg nak beli CD Envibum yg sgt marvellous ini boleh la beli di Sentuhan Bayu Online Shop.



FYI, Sentuhan Bayu adalah reseller sah Envibum.. Satu2nya di Malaysia... Boleh tgk di sini.

So, cekidaut...

p/s: Dapat less utk CD Envibum itu pun masih tak mampu lagi nak beli.. Harga 3-4 guni beras yg tahan beberapa bulan.. huhu...

4 comments:

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

cantiknye..tahniah..:-)wa

kaklong nuzula said...

hehe.. terima kasih.. Nanti ada la tu rezeki rafiq lak :)

Lynn Nasir said...

oh..sungguh kiut..drooling...^^

kaklong nuzula said...

Aah Lynn.. Drooling.. hehe..