Thursday, April 22, 2010

Kenduri di perak

Ni ada beberapa pics kenduri belah laki di Perak. Gambar dari henset adik saya n ada dari FB Makcik Mah (Pakcik Ti)... Gambar dari 1 kamera lagi belum dapat, so ni je la yg ada...

Di guest house, sblm bertolak ke bagan datoh.. Pengantin diarak dgn merc (pengantin je la naik merc.. huhu)...

Lama gak berkumpul atas titi ni sblm bunyi kompang... huhu.. Nasib baik tak roboh...

The pengantin...

Cantik gak baju kawen Mardiah yg ni, dijahit khusus utknya. Yg laki pun...

Bagai pinang dibelah dua ke tak?????? haha.. Boleh la Yah..

Makan-makan. Sy pun makan kat meja khas utk family ni jugak, tp tak nampak sbb belah depan...

Dgn umi n abah (gambar dr henset je ni)

Our family pada hari itu... Si chekmek Auliya paling belakang laks..

Dgn family Pakcik Ti (MSO)


p/s: Kepada Mardhiah n En. Aizan, selamat berlepas ke KK esok utk honeymoon sblm pulang ke Bintulu n start a new phase of life... May both of u live happily... Murah rezeki tu jgn lupa dekat Kaklongmu ini serta anak2 sedaramu.. hihi...

2 comments:

K-Addicts said...

the bride's costume tu sama ngan baju bini spupu saya je...org teluk intan. sebijik!entah2 sewa mak andam sama. ;p
anyway tahniah dpt adik ipar

kaklong nuzula said...

Huhu.. ya ko teh? Tapi katanya mcm tu la, baru jahit khusus utk mereka.. Sbb ikut ukuran adik sy tu... Myb kain, design n warna mmg sama...