Tuesday, October 12, 2010

Cloth pad

Alhamdulillah, siang tadi saya telah menerima 3 keping cloth pad daripada Puan Lynn Nasir. Ada kad ucapan lagi tu.. Terima kasih Lynn!

Cloth pad yg diterima ni adalah jenis medium (waterproofed) 2 keping n jenis light sekeping. Satu daripada yg medium tu adalah drp material bamboo velour (warna pink tu). Saya taktahu sgt jenis2 fabrik ni, yg saya tahu asal nampak cantik n selesa.. hehe..


Actually ni adalah hasil urusniaga sistem barter saya dgn Lynn, antara CD dan cloth pad.. Sy bagi CD dekat Lynn, Lynn bagi dia punya homemade cloth pad kat saya, katanya dijahit khusus lagi istimewa utk saya.. hehe..

Kira ok la, puas hati dgn cloth pad tu esp yg bamboo velour kaler pink tu.. Mmg cantik n soft sgt material dia.. Kelihatan sungguh mewah!

Kepada anda yg berminat utk mencuba cloth pad boleh order daripada Lynn Nasir. Blog beliau,

http://lynnhomemades.blogspot.com/

Ataupun boleh juga mencuba nasib dgn men'join'kan diri dlm contest yg beliau anjurkan.. Baru aje mula ni.. Mana tahu boleh menang, dpt cloth pad free..

http://lynnhomemades.blogspot.com/2010/10/ummi-pad-giveaway.html

Kepada anda semua, marilah menyokong produk WAHM (Puan Lynn adalah graduated housewife yg memilih utk menjadi WAHM ok.. :) )

Sekali lagi, thank you Lynn! Semoga bisnes Lynn terus maju dgn jenama Ummi Pad.. Insya-Allah..

Oh ya, saya pernah buat entry tentang kebaikan cloth pad di sini,

http://kaklongnuzula.blogspot.com/2009/11/kebaikan-cloth-pad.html


p/s: Dulu dah pernah dpt sample free cloth pad drp babysnowdrop..

5 comments:

Lynn Nasir said...

salam,

tima kasih..semoga ada gambar nnti,hehe! saya pun lupa nk snap gambar dah siap :)

sistem barter mmg hebat..dulu kini dan selamanya..hehe! poyo sudaa :p

SYaMiLa said...

salam kak long..

sya pun ada cloth pad..tp sampai skrg tk pakai2...syg lak takut kotor...sbb comel sgt...huhuhu....

kaklong nuzula said...

W'salam.. Oo ya ke.. Itu la, comel2 kan..

kaklong nuzula said...

Lynn, yer sistem barter tetap best :)

Lynn Nasir said...

ops! lupa la..sebenarnya ada saya snap pic pad yg saya buat utk awk. hehe..tindakan luar sedar..sampai lupa tgn sendiri snap pics (T__T)

nnti saya publish :)