Sunday, October 10, 2010

Breastfeeding chair

Breastfeeding chair pun ada skg, utk membantu ibu menyusukan bayi dgn lebih selesa/ tak sakit belakang.. Mmg lenguh tau duk menyusu lama2, esp kalau sambil duduk.. Mmg kena bersandar (posisi bersandar rapat dkat apa2).. Tangan pun lenguh pangku budak ni..

Kalau bf sambil baring lama2 one side pun lenguh.. Skg style saya suka tido telentang (sbb auliya tolak badan saya suh tido telentang). Dia mmg suka bf sambil kite baring (berbanding duduk).. So dia yg tukar2 sendiri selera dia nak hisap belah mana.. kehkeh.. Relaxing la jugak.. Kdg2 kite yg terlelap dulu.. haha..






pinky pun cantik!


Glider Breastfeeding Rocking Chair With Ottoman

yg hanging cam ni pun ada, juga sesuai utk pregnant woman.. mau tak bangun2 dah.. haha..


Glider Rockers & Ottomans by Oeko, yg ni la dimenangi oleh Fathinz di SILC 2010 baru2 ni.. RM1699 tu harga dia... Rezeki betul n berbaloi2 pegi SILC...

7 comments:

Lynn Nasir said...

hai..mcm2 gaya kerusi. saya dulu atas sofa biasa je, susun bantal keliling :)

JOM JOIN CONTEST!

Kaklong Nuzula said...

itu la, ada mcm2 skg.. janji ada duit jer.. alaa.. duk bersandar ats sofa atau sandar dekat kepada katil pun dah cukup oeky.. hehe..

SYaMiLa said...

tk mampu lak nk beli kerusi tu...sama la kak long..bersandar atas sofa atau sandar dekat katil letak bantal kt blkg...dh ok dah...he3...

Kaklong Nuzula said...

aah, betul tu.. :)

bubulicioustore said...
This comment has been removed by the author.
bubulicioustore said...

Salam sis, sorry tumpang iklan ya.. Sy dr bubulicioustore.. If sesape berminat ngan kerusi breastfeeding ni boleh contact saya tru fb, wechat, whatsapp.. Sy beli barang2 dr UK n US. So boleh dapat jauh lagi murah la harga kerusi tu.. And boleh installment up to 10x.. Selain tu banyak lg yg saya boleh beli.. Pinggan mangkuk corelle, set periuk kuali tefal, boleh kirim jugak.. Tq sis.. Sorry ya..

bubulicioustore said...

Salam sis, sorry tumpang iklan ya.. Sy dr bubulicioustore.. If sesape berminat ngan kerusi breastfeeding ni boleh contact saya tru fb, wechat, whatsapp.. Sy beli barang2 dr UK n US. So boleh dapat jauh lagi murah la harga kerusi tu.. And boleh installment up to 10x.. Selain tu banyak lg yg saya boleh beli.. Pinggan mangkuk corelle, set periuk kuali tefal, boleh kirim jugak.. Tq sis.. Sorry ya..