Saturday, March 14, 2009

3 hari lagi...

Sedar tak sedar 3 hari lagi ulang tahun perkahwinanku yg ke-5....

Rasa cepat sangat masa berlalu.

Rasa baru lagi aku kawin.

Rasa baru lagi kenal suamiku ituuu (dah 7 tahun la dr mula2 kenal)

Rasa blm puas lagi hidup dgn suamiku ituuuu.

Rasa blm puas lagi melayari alam rumah tangga.

Rasa banyak lg ilmu rumah tangga yg aku tak tahu.

Rasa tak habis lagi bulan madu. hehe.

Rasa banyak lagi impian dan hajat yg belum terlaksana.

Rasa mcm 5 thn belum cukup utk aku benar2 mengenali suamiku, bak kata Datuk Dr. Fadzilah Kamsah, org yg kawin selama 10 thn baru mengenali pasangannya 50% (lebih kurang begitulah).

Rasanya 5 thn blm cukup utk aku menggapai tittle 'solehah'.... Rasanya masih terlalu jauh......


Ahad, 15 Mac 2009 (kenapa tarikh kat blog ni selalu silap???)

2 comments:

EdaManAli said...

k.long kene tkr setting dia...
amik time kite laa...ni msti time omputih ni...hehehe...

ida kawen br 2 thn lbh...

kaklong nuzula said...

setting dia mmg dah setting time mesia la. ntah la nape. tp dah ok kot ni.