Thursday, January 22, 2009

Wajah-wajah Zukhruf (Part 1)


Ini ler wajah-wajah Zukhruf dari 2 thn sampai skg.... Nanti aku letak gambar dia dr baby sampai 2 thn pulak (part 2). Nak kena gelintar balik, ingat balik umur dia masa tu (bukan sume gambar ada tarikh n ada yg tarikh silap) n then baru susun..... Hehe... punyalah semangat. Saje, utk aku sendiri jgk, nak imbas blk muka dia dulu2 mcmana....

Dis 06 (2 thn)

Jan 07 (2 thn 1 bln)

Feb 07 (2 thn 2 bln)

Mac 07 (2 thn 3 bln)

Ogos 07 (2 thn 8 bln)

Sept 07 (2 thn 9 bln)

Dis 07 (3 tahun)

Masa ni 3 thn+ . Gambar dia 3 thn+ tak byk dlm pc ni,
byk kt dlm henset n masalah pulak nak bluetooth ke pc ni.

Okt 08 (3 thn 10 bln)

Dis 08 (4 tahun)


2 comments:

Mija said...

Gambar umur 4 tahun tu dah macam budak sekolah rendah. nampak besar la zukhruf ni..

kaklong nuzula said...

Aah, ramai org oyak dia besar. Nampak mcm 6 thn. Tp tubuh tak la besar mana pun, cuma tinggi .