Friday, January 16, 2009

Tagged by Asyida

1. Do u think u are HOT?
Yeah, hot n spicy.....

2. Upload a fav pic of you

Sorry, langsung takde gambar sorang. dah lama tak amik gambar sorang. kureng berminat sejak jadi mak orang. zaman dulu2 boleh la.

3. Why do u like this picture?

-

4. When was the last time u ate pizza?
Dalam sebulan yg lalu. Makan dgn family suami dekat pizza hut (kena boikot eh??)

5. The last song u listen
Nasyid kumpulan Raihan yg ada dalam henset. Zukhruf yg suka play lagu2 mp3 tu.

6. What are u doing right now besides this.
Makan-makan

7. What name u prefer besides yours?

nuzula

8. People to tag:

1. ina (chefadh)
2. kak en (vagg)
3. jaja
4. shieda (mummy she)
5. mija

9. Who is no.1

Kawanku masa kat UKM dulu yg skg tgh buat Ph.D kat bristol, UK

10. No.3 is having relationship with?

Ask her... i donno...

11. Say something about no.5
Kawanku masa sekolah faris dulu yg ku panggil "za". pernah jd doormate aku n deskmate masa form5. she' s ibu to zharif n a working mom.....

12. How about no.4?
Kawanku masa sekolah dulu. she's mummy to iris n a lecturer dekat UMP.... Tak tahu la dia sempat layan ke tak tag aku nih sebab she needs to order extra time from God....

13. Who is no.2?

Juga kawanku masa sekolah dulu yg gila-gila n suka nyakat aku, yg skg baru jumpa balik after 12 years lost kontek. dulu pernah jadi doormate aku masa kat Kesuma A n Melati A.

2 comments:

vagg. said...

la kaklong x btau dah ada blog sndiri.
nih seb baik masuk blog shida.. tgk kat shoutbox dia. hihi.
siap tag org tuh.. kalo xmasuk sini xtau pun kena tag tau!

kaklong nuzula said...

kak en, org taktau mcmana nak bgtau kak en. masuk site kak en pun cam tak reti nak leave msg. hehehe... since i'm new... tp org ada msg kak en dlm frenster.