Wednesday, June 23, 2010

Mommyandbebe cloth diaper

Ini adalah Mommyandbebe cloth diaper yg saya terima daripada Mommyandbebe.com sbg hadiah giveaway yg lalu. Dah sebulan lebih sampai kepada saya, tapi sbb byk aral (dan keadaan yg tak mengizinkan) ni baru boleh amik gambar CD ni and upload ke blog.

Ni pun gambar dari henset je.. Sorry kalau kualiti gambar tak memuaskan. So saya mohon maaf dari Puan Rahimah sbb lambat masukkan gambar CD ni. Gambar anak saya memakai CD ni akan diupload nanti... insya-Allah.

warna peach sebagaimana yg saya 'request'.. velcro closure..

insert dan pocket diaper (material PUL mcm Lunatots punya PUL)

cutting CD ni looks OK.. Insert pun berbutang (button insert) mcm insert Dyana CD

pelekat velcro dgn laundry tab. bhg pocket opening yg bergetah mcm CD QQbaby/ sunny baby minky

innernya adalah drpd material polar fleece, mcm fleece biasa tp lagi lembut dan kain dia lagi tebal.. bhg dlm kain tu lain (berbeza) dari inner fleece Coolababy..

PERBEZAAN DGN COOLABABY


Add Image

Keseluruhannya... daripada pemerhatian dan pendapat saya, kira OK la CD ni, ada juga kelainannya... Siapa yg berminat utk mencuba CD ni boleh dapatkannya dari Mommyandbebe.com.

Sekian, terima kasih!

3 comments:

Miela77 said...

SALAM..CONGRATS...DAKU GAK YG X SMPT NAK JOIN CONTEST DA..HUHUHU

Marsha said...

Salam..
Kak Long...comelnya CD ni..hehe.
Mesti comel je auliya pakai...:)

Umisofwa said...

Salam, terima kasih bebanyak sebab buat post tentang cd nie, InsyaAllah kalau buat contest leh join lagi yek :)