Friday, July 23, 2010

Selamat tinggal background lama!!

2-3 hari lepas tiba2 ada terpampang notis ini dekat bhg atas blog ni... Huhu.. Tak sangka jugak blh jadi mcm ni... Rasanya pun mmg dah lama sgt pakai background ni...


Sebagai kenangan sempat print screen (sebelum benar2 hilang pada hari ni, 23 Julai)...



Terima kasih daun keladi the cutest blog on the block (TCBOTB)...

Nampaknya kena cari background lain la ni ataupun terus tukar template baru.. Tgk la mcmana nanti... Mgkin kena byk try n error utk jumpa yg betul2 ok...

6 comments:

kaklong nuzula said...

eh, ni ada pulak ni.. apekah??

ibu_Arifa said...

salam kak long,
huhu..dah putih besih blog kak long skrg..background utk blog mcm kaklong ni byk ..(maksud saya blog 2 collum)..cuma masalah nak pilih mana yg berkenan dihati saja lah nnt. betul tak?

Lynn Nasir said...

salam,

tu la, saya pun perasan semalam. anyway, background tak penting sgt..yg penting pengisian blog. hehe!

KAKLONG NUZULA said...

pengisian?? huhu.. yg baik sila ambil manfaat, yg merapu silalah abaikan.. hehe..

Qaseh said...

kak long, sama la blog sy pun jadik mcm tu gak...so sy terus tukar background baru hee hee mmg try byk kali gak utk dptkan yg sesuai dgn blog...

Kaklong Nuzula said...

Qaseh ~ Oo ya ker.. Dah tgk blog awak.. Background baru la tu ek.. Nice!