Wednesday, July 14, 2010

Happy birthday to me...


Dengan doa dan harapan agar dgn meningkatnya usia ini saya akan lebih kuat dan tabah harungi hidup ini....

Semoga makin bertambah kecintaan pada Yang Maha Kuasa.... insya-Allah...

Syukur atas segala nikmat dan rahmat-Nya selama saya hidup di dunia ini... huhu.. Sungguh tak terhitung segala nikmat-Mu TUHAN...

Pssttt... Bertambah setahun lagi umur... Ni thn terakhir ada angka "2" kat depan umur.. Tahun depan dah kena join 3 series club.. huhu.. Tp kalau ikut tahun hijrah mmg dah lama masuk 3 series club..

p/s: Terima kasih kepada semua yg wish dalam Facebook... really appreciate... Saya pun doakan yg terbaik utk kawan2 semua..

19 comments:

firahadifa said...

happy birthday , happy birthday , happy birthday , happy happy happy birthday to youuuuuuu

kaklong nuzula said...

thank you.. hehe..

Lynn Nasir said...

semoga dipanjagkan usia yg berkat, diampuni dosa2, dimurahkan rezeki dan bahagia selalu bersama keluarga tercinta :)

mummy_ayu said...

happy birthday to you!!!
happy always!!

Wan Anie said...

selamat hari lahir kita....

tak sangka jumpa yg sama tarikh lahir kat sini.

tercapai segala yg dicita yer... doakan yg terbaik.

Blog Tinta Comellote

jie @ azie said...

happy birthday kak long.. semoga dimurahkan rezeki di samping family tersyg... ;)

Miela77 said...

Hepi besday to u kak long nuzula..

kenalan maya ku yg palinggggg baik n sporting

moga sentiasa sihat, ceria dan gembira selalu...

Bila nak start biz blk?

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

happy birthday..god bless u..:-)

Asyida said...

Selamat tua setahun kaklong!!!!
TAHUN DEPAN KITA DAH MASUK ERA ANGKA 3 TAU!

kaklong nuzula said...

lynn ~ terima kasih atas ucapan dan doa itu.. insya-Allah.

mummy_ayu ~ thanks. terima kasih jugak singgah sini :)

kak wan anie ~ itu la, tak sangka sama tarikh lahir.. hehe.. semoga sy pun berjiwa kental utk biz mcm akak...

kaklong nuzula said...

jie ~ terima kasih ats ucapan dan doa..

kak iela ~ terima kasih ats ucapan dan doa.. sporting? haha.. ada2 je kak iela ni.. dlm biz mau sepakat (sepakat membawa berkat.. hehe).. nak kemaskini blog tu dulu, byk yg nak kena tambah/ edit balik..

kaklong nuzula said...

rose ~ terima kasih!

mc syu ~ thank you! aah itu la, thn depan lagi tua.. huhu..

rynas said...

happy birthday ya..mg panjang umur dimurahkan rezeki selalu. amin

mazlyna said...

happy besday kaklong...besday saya arini...;)

kaklong nuzula said...

rynas ~ terima kasih!

mazlyna ~ terima kasih.. Oo hari ni ke? happy birthday utk awk jugak.. beza sehari je la kita ek.. hehe

e.l.i.z.@ said...

alamak..xigt nk wish sini hehhe

happy belated beday!

kaklong nuzula said...

Thank you eli.. Dah wish dlm FB kei..

YUNIZA said...

hepi belated besday..alamak, umur kita sama la..slama ni dok pggl akak...huhu..sory ye

Kaklong Nuzula said...

yun, umur kita sama ke? huhu.. btw, thanx ye!