Sunday, January 24, 2010

Jumpa-jumpaan di Dublin

Bukan saya, tapi mereka...

Mc Yue yg tgh wat master di Manchester dan Mc Wa yg bermastautin di Dublin... Rasanya dah 7, 8 thn Mc Wa duk sana...

Musim salji lagi skg...

Mc Wa dan anaknya, E.


Seronok betul dpt jumpa-jumpaan di negara org cam tu... Nanti la Mc Wa, ada rezeki sampai la kaklong ke sana, leh merasa nasi kerabu Dublin.. huhu....

Kami (yg lain) nak pakat la gi sana, gi rumah Mc Wa... Kata Mc Wa, tambang MAS RM1300 (sahaja) one way... Nak gi tu boleh, tapi kena stay sana dulu la kumpul duit nak balik pulak, bak kata nier... huhu... Mc Wa nak balik bulan 4 ni, tanya Mc Wa, kaklong ada nak pesan gapo2 dok? Takdok gapo la nok pesan Wa (tapi kalu nak bg ole2 dari dublin kaklong on jer)...

Ni pulak Ina n anaknya, Khairah yg kat Bristol, UK (sebagai selingan)... Ina tgh wat Ph.D bersama2 husbandnya (abg adee)..


Semoga Ina sukses selalu....

Nota 1: Mc Wa, kaklong amik gambar2 tu dari FB..

Nota 2: Mereka adalah antara kwn2 saya yg bermastautin di luar negara. Ada lagi brp org yg study n keje kat luar negara (Jepun, Australia, Germany dll)... Saya? Saya jugak yg belum pernah keluar sebelah kaki pun dari Malaysia........ huhu...

4 comments:

asmiera said...

Kak long,nier pun belum jejak negara org gak..smalam jumpa sepupu hubby yg balik bercuti kt sini..diorang dok kt london...diorang pun ajak gi sana..tetiba jer teringin nak wat perjumpaan ngan wa ngan mc yue gak la...kena gigih kumpul duit ni..hehehe..

Hasnor said...

huhuh bestnyooo..main snow!! jeles laa ngey mc yue

kaklong nuzula said...

nier ~ aah nier, jom kite pakat gi sana... sebelum mc wa balik mesia.. mc yue sethn jah kat sana...

senor ~ awk pun rajin doh main snow.. hehe.. eh awk pun kenal jugak dok mc wa? kalu gi dublin, blh la jumpa dia kat sana...

kaklong nuzula said...

Oh ya nier, Tiey pun ada kat Ireland tu, stil jadi doctor kat sana..