Sunday, November 7, 2010

Ibuayahdamia Vacation with Kids Giveaway

Tiba-tiba rasa nak join giveaway Ayu sempena birthday beliau yg ke 29.95 (hehe)..

2 pemenang bertuah akan menerima hadiah daripada tempat percutian mereka (dirahsiakan) tapi luar Malaysia la..

Mcm grand sgt percutian kalian, atas kapal lagi tu.. Tak sabar nak tahu kat mana Ayu n family bercuti.. Mesti seronok Aleesya n Ayyunie bawak sekali diorg kali ni... hehe..

Apapun, sekali lagi selamat hari lahir kepada Ayu dan selamat bercuti!

Makumat lanjut di sini,
http://ibuayahdamia.blogspot.com/2010/11/ibuayahdamia-vacation-with-kids.html

1 comment:

ibuayahdamia said...

checked..good luck..

hehe...stay kat hotel yg design nya bentuk kapal je...hehe