Sunday, November 7, 2010

bumGenius Artist Series

by Cotton Babies




design yg mendapat sentuhan designer/ artist Chelsea Perry

was launched 5 October 2010.

harga? $19.95 (USD)

p/s: I love that black & white print.. tp semua pun cantik la.. huhu..

4 comments:

Lynn Nasir said...

lawa kan?

tp kenapa rasa mcm coolababyprinted punya lg lawa..hihi!

Kaklong Nuzula said...

hahaha... yer, coolababy printed pun cantik, tak kurang hebatnya. harga pun jauh lebih murah (blh dpt 3 kot).. huhu.. tp biasa la diorg ni nak psiko kita dgn design artist la! cuma mcm gempak sbb ni kali pertama bG keluarkan cd printed..

Lynn Nasir said...

tu la kan..asal ada nama pelik (artist's) je..buleh la buh harga mahai sikit :D

mujur la lawa gak, boleh buat tambah koleksi printed CD. ada plan nak order ke nuzula? :)

Mr Lonely said...

nice blog.. have a view of my blog when free.. http://www.lonelyreload.blogspot.com .. do leave me some comment / guide if can.. if interested can follow my blog...