Thursday, September 23, 2010

New breastfeeding icon

Jalan2 (blogwalking) terjumpa bf logo ni.. Comel sgt "dolly" ni.. Imej muslimah gitu!

Credit to momma mia (http://alinalan.blogspot.com) yg telah menempah logo ini drp wansteddy (http://wansteddy.blogspot.com atau http://wansteddystudio.blogspot.com) khusus utk peserta giveaway beliau dan semua ibu yg bf!!

Sape2 pun boleh amik badge ni.. Silalah ambil!

Utk anda yg tengah pregnant n berhasrat utk bf, ataupun mereka yg akan kawin/ baru kawin pun boleh amik, sebagai motivasi dan inspirasi utk bf baby nanti... insya-Allah..

Ini pula breastfeeding poster..


4 comments:

Momma Mia said...

thanks kak long sudi menepek badge BF tuh... sesama kita suntik semangat aura BF kepada bakal ibu2 mahupun yg telah bergelar ibu....

dlm poster tu ada gamba anak saya tau...

Kaklong Nuzula said...

Saya yg sepatutnya berterima kasih dekat momma mia.. bangga dgn semangat momma mia.. hehe..

Btw, thanx singgah blog saya!

Oo gambar anak momma mia ker?

p/s: mmg kagum la dgn design wansteddy.. cantik2 n cute sgt!

vagg© said...

kaklong.. boleh ambik ek. aritu ada nmpak badge ni kat blog alinalan (baca senyap2 jd silent reader je haha).. berkenannnnn sgt. boleh ambik nih? sukaaaaaaaaaaaa

Kaklong Nuzula said...

kak vagg, boleh, boleh.. mmg blh amik pun.. momma mia nak share badge tu dgn semua orang.. hehe..

kak vagg pun happy breastfeeding! semoga "ah boy" makin tembam.. hehe..