Monday, March 29, 2010

Model terbaru Lunatots

Isk, susah betul nak tangkap gambar ini budak, asyik bergerak aje... Umi dia pulak beria nak amik gambar si anak pakai cd warna pink terang ini.. huhu.. Gambar 18 SX, tak pakai baju..





Dan ini yg paling best...


Kat situlah favourite spot dia semenjak 2 menjak ni.. Suka sangat naik atas benda alah tu n nyut-nyut kat atas tu... huhu... Dia naik sendiri okey!!

p/s: Saya sebenarnya masih ada hal yg belum selesai.. tp ni curi2 masa gak nak update blog... huhu..

3 comments:

shahida shalahim said...

wah wah,umi auliya usahawan berjaya ye skrg!bravo kaklong!

kaklong nuzula said...

huhu she.. takde la usahawan pun. blm ada produk sendiri.. berniaga kecil2an aje...

mummy-aulia' said...

nama anak kita sama.cuma ejaan berbeza.my daughter's aulia'. :)