Sunday, March 21, 2010

Mommy & Bebe Giveaway

Giveaway ini dianjurkan oleh Puan Rahimah, selaku pemilik MommyandBebe.com.

E-shop MommyandBebe menawarkan pelbagai barangan seperti baby clothing, breastfeeding accesories, cloth diapers, cloth pads dan banyak lagi barangan. Nak tahu, silalah berkunjung ke laman MommyandBebe.

Giveaway ini bermula pada 24 Februari 2010 dan berakhir pada 26 Mac 2010. Ada berapa hari je lagi sebelum tamat... (sape nak join sila cepat!!)

Hadiahnya berupa CD/ cloth diaper jenama Mommyandbebe...


Sape nak join boleh tgk syaratnya di sini.

3 comments:

Lynn Nasir said...

salam,

sgt menarik hati la giveaway nie..hehee!

p/s: ada award utk nuzula kat blog saya, amik ye? kalau rajin panjangkan lah ke blogger lain :)

kaklong nuzula said...

W'salam.. Aah masuk la lynn. Ada masa lagi.. Ada award eh? Nanti sy amik. Thanx yer..

Admin said...

Salam Nuzula, akak dah melawat entry ni terima kasih join, hari ni nak cari pemenang semalam pg berjalan-jalan tak menyempat nak mengisytiharkan pemenangnya...nanti update ke blog mommyandbebe ye thanks.